Сайт методиста Іншиної Т.Ф.

Меню сайту
Погода
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Радіо онлайн
[code][.code]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 36
Головна » 2017 » Листопад » 27 » Районний семінар учителів історії
15:01
Районний семінар учителів історії

23 листопада на базі Пожнянського НВК відбувся районний семінар учителів історії з теми «Розвиток пошуково-дослідницьких здібностей учнів на уроках історії на основі краєзнавчого матеріалу та історичних джерел». Учасники заходу переглянули фрагменти уроків колег з Пожнянського НВК – учителів історії І категорії Крамського Е.О. (Практичне заняття «Які назви навколо нас зберігають пам’ять про минуле», 5 клас) та Старкової Т.І. («Київська держава (Русь-Україна) за Ярослава Мудрого. «Руська правда»,7 клас). Цікавим і змістовним виявився виховний захід «Моє село – частинка України», в якому взяли участь учні, вчителі, батьки, а також одна з найстарших жителів с. Пожні, колишній вчитель Пожнянського НВК Копійка О.Г., яку по праву можна назвати хранителькою історії свого села. Вона поділилася з присутніми матеріалами з власного архіву про село і його мешканців. Чудові вишивані рушники, ковдру, серветки і інші вироби декоративно-ужиткового мистецтва своїх бабусь і матусь представили учасникам семінару учні закладу.

Досвідом роботи з використання краєзнавчих матеріалів на уроках історії поділилась керівник РМО, вчитель історії Великописарівської СШ Кривонос С.І. Методист РМК Іншина Т.Ф. презентувала вчителям підсумки ЗНО 2017, ДПА та ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з предмету. Побували вчителі і в ролі учнів. Їм довелося виконати завдання аналогічні тим, що використовуються на ЗНО та у завданнях ІІ етапу районних олімпіад.

Всі учасники семінару, а ними стали 9 учителів з усіх шкіл району та керівник РМО учителів історії відділу освіти Кириківської селищної ради Клець О.О., висловили подяку за цікавий і змістовний семінар.

Керівник семінару - методист РМК Іншина Т.Ф.

Переглядів: 285 | Додав: inform | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Точний час
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Співпраця
http://metodportal.net
Пошук
Архів записів

Page-metodista.ucoz.ua© 2024
Конструктор сайтів - uCoz